Per part de s’Agrícola, el seu president Llorenç Femenines
S'Agrícola: «Novedades legales en materia de vivienda. Referencia especial a los bucs de Manacor»; Y sigue la exposición hasta el 30 de junio de Miquel Sebastián (Felanitx)
3 expertos en este tema, como son el abogado Martí Bonet Puerto, la arquitecta Carme Pascual Estelrich y el presidente de la Asociación de Constructores de la comarca de Manacor Jaume Caldentey Amer.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/06/2024 - 19:26:22
13 de junio, a las 20 horas, tendrá lugar en el salón de actos de s'Agrícola Manacor una interesante mesa redonda titulada «Novedades legales en materia de vivienda. Referencia especial a los bucs de Manacor»

MESA REDONDA SOBRE LA NUEVA LEGISLACIÓN EN MATERIA DE VIVIENDA EN S'AGRÍCOLA. El próximo jueves día 13 de junio, a las 20 horas, tendrá lugar en el salón de actos de s'Agrícola Manacor una interesante mesa redonda titulada «Novedades legales en materia de vivienda. Referencia especial a los bucs de Manacor» donde participarán tres expertos en este tema, como son el abogado Martí Bonet Puerto, la arquitecta Carme Pascual Estelrich y el presidente de la Asociación de Constructores de la comarca de Manacor Jaume Caldentey Amer. Esta mesa redonda tiene el objetivo de aclarar a los interesados ​​todas las novedades que en materia de vivienda se han producido a raíz de los últimos decretos aprobados por el gobierno.

Ahir va tenir lloc a la sala de exposicions de s´Agrícola la inauguració de l´exposició PEOPLE de l´artista felanitxer Miquel Sebastián . Hi va assistir un nombrós públic amics i familiars ompliren la sala amb molta expectativa , ja que l´artista tal com va comentar, era la seva primera mostra individual a Manacor. Entre els assistents destacà la presencia de la Catalina Soler, batlessa de Felanitx, nombrosos artistes, vérem a Aina Llull, Sebastiana Galmés, Joan Bibiloni, i la pintora alemana Marianne Lange.

Llorenç Femenines, va agrair la implicació que ha posat Miquel Sebastián en aquesta exposició i al públic per la seva assistència. La mostra es pot visitar cada dia a la sala de exposicions fins el dia 30 de Juny.

També molts de companys de professió de Sebastián Llambies, varen voler acompanyar l’artista en questa fita cultural. La presentació de l’exposició, va anar a càrrec de l’artista Maria Huerga, que juntament amb Maria Fca. Forteza coordinen les exposicions de les diferents sales de s’Agrícola. Maria Huerga, va fer un tast del currículum de Miquel Sebastián, així com de les diferent tècniques que l’artista empra per desenvolupar i expressar les seves idees sobre el llenç

Sebastián va agrair a tots als assistents la seva companyia, i presència. Es va retrobar amb alguns dels professors de l’Institut Mossèn Alcover ( on hi va fer classes durant 15 anys), i amb alumnes que no s’havien tornat a veure. Per part de s’Agrícola, el seu president Llorenç Femenines, va agrair la implicació que ha posat Miquel Sebastián en aquesta exposició i al públic per la seva assistència. La mostra es pot visitar cada dia a la sala de exposicions fins el dia 30 de Juny.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado