Des de l'Ajuntament, tant el regidor de Festes, Toni Peña
Felanitx: Mai Som Tots Teatre encetarà les festes de Sant Agustí, fa més de vint anys que entretén els felanitxers i mallorquins amb les seves propostes
Sant Agustí són un dels moments més esperats pels felanitxers, és per això que amb aquesta aposta per uns pregoners diferents hem volgut posar en relleu la intenció de l'equip de govern municipal d'oferir unes festes
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/05/2024 - 03:59:00
Format per una dotzena d'integrants la seva tasca amateur ha situat el teatre felanitxer a un nivell molt alt. Bona mostra d'això en són els premis que ha recollit a diferents certàmens en l'àmbit nacional o la seva darrera

Mai Som Tots Teatre encetarà les festes de Sant Agustí. L'Ajuntament de Felanitx va perfilant el programa de les festes de Sant Agustí 2024. Així, qui donarà el tret de sortida, el pròxim 23 d'agost, serà el pregó de festes. Una crida que aquest any anirà a càrrec del col·lectiu teatral Mai Som Tots Teatre.

Aquesta agrupació va néixer el 2001 i, de llavors ençà, no ha deixat d'omplir les sales de teatre amb milers d'espectadors. Format per una dotzena d'integrants la seva tasca amateur ha situat el teatre felanitxer a un nivell molt alt. Bona mostra d'això en són els premis que ha recollit a diferents certàmens en l'àmbit nacional o la seva darrera aposta que fou la de dur el teatre al cementiri municipal amb "Una passejada pel nostre passat", una visita cultural teatralitzada que aconseguí un gran èxit de públic.

El balcó de can Llevadora, espai per fer el pregó a la plaça de la Font de Santa Margalida, tot i que 'mai són tots' els quedarà petit. Així que l'espectacle per començar les festes està assegurat.

Ara, Mai Som Tots Teatre, han acceptat el repte de fer la crida de les festes de Sant Agustí. Pel seu cap ja bullen les idees i ben segur que no serà un pregó a l'ús. El balcó de can Llevadora, espai per fer el pregó a la plaça de la Font de Santa Margalida, tot i que 'mai són tots' els quedarà petit. Així que l'espectacle per començar les festes està assegurat.

Des de l'Ajuntament, tant el regidor de Festes, Toni Peña, com la batlessa, Catalina Soler, assenyalen que "les festes de Sant Agustí són un dels moments més esperats pels felanitxers, és per això que amb aquesta aposta per uns pregoners diferents hem volgut posar en relleu la intenció de l'equip de govern municipal d'oferir unes festes encara més sentides pels felanitxers i que realment siguin uns dies d'esbarjo i festa". "També hem volgut reconèixer la dedicació i la feina d'aquest col·lectiu que ja fa més de vint anys que entretén els felanitxers i mallorquins amb les seves propostes teatrals".

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado