Finalistes són obra de Martina Duran Amengual i de Luis David Amador Campos
Han detingut la nit d’aquest dilluns 2 individus que havien entrat a robar a una casa situada a Son Macià; I el guanyador concurs de cartells Cossiers de Manacor Joan Pons Servera, del Mossèn Alcover
Poc temps després, aquest mateix agent s’ha localitzat el segon individu, que caminava per un camí rústic. El jove s’ha intentat escapar de la Policia, que finalment ha aconseguit reduir-lo i detenir-lo.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/06/2023 - 10:22:00
Joan Pons Servera, de l’IES Mossèn Alcover, ha estat el guanyador de l’edició d’enguany. El seu cartell ha estat premiat amb 400€ i ha estat el cartell que ha anunciat les dues sortides dels Cossiers d’enguany.

LA POLICIA LOCAL DE MANACOR DETÉ DOS INDIVIDUS QUE HAVIEN ENTRAT A ROBAR A UNA CASA EN SÒL RÚSTIC ALS VOLTANTS DE SON MACIÀ. La Policia Local de Manacor ha detingut la nit d’aquest dilluns dos individus que havien entrat a robar a una casa situada en sòl rústic als voltants de Son Macià. Segons el testimoni de la persona encarregada de cuidar la casa, els dos homes haurien fet servir una aixada amb un mànec de fusta per destrossar les portes d’accés a l’habitatge i accedir al seu interior.

Els fets han tengut lloc als voltants de les 20 h quan, un agent de la Policia Local ha rebut la telefonada d’un veí de Son Macià que ha exposat que dos individus han entrat a la casa on treballa, destrossant les portes, han fugit corrents en direcció Son Macià i poc després han aturat un vehicle que circulava pel camí de sa Mola argüint una suposada emergència perquè el conductor els permetés pujar al seu interior mentre amenaçaven el treballador d’agredir-lo amb una pedra. Poc després, el treballador ha perseguit el cotxe amb la seva motocicleta i ha aconseguit que s’aturés, llavors els dos individus han baixat i han escapat corrents.

Son Macià. Segons el testimoni de la persona encarregada de cuidar la casa, els dos homes haurien fet servir una aixada amb un mànec de fusta per destrossar les portes d’accés a l’habitatge i accedir al seu interior.

Posteriorment, un agent de la Policia Local que s’ha desplaçat en vehicle al lloc dels fets s’ha creuat amb un dels individus que corria per un camí rústic, emprenent una fugida camp a través. En aquest moment, s’han mobilitzat més efectius policials, també de la Policia Nacional. Un agent de la Policia Local que en aquell moment estava fora de servei ha interceptat el jove i ha procedit a detenir-lo i identificar-lo just després d’haver manifestat de manera lliure i voluntària que havia «entrat a robar a una casa».

Poc temps després, aquest mateix agent s’ha localitzat el segon individu, que caminava per un camí rústic. El jove s’ha intentat escapar de la Policia, que finalment ha aconseguit reduir-lo i detenir-lo. Els dos homes han estat posats a disposició de la Policia Nacional i hores d’ara s’està investigant si els detinguts han participat en més robatoris.

EL BATLE DE MANACOR FA ENTREGA DELS PREMIS DEL XXI CONCURS DE CARTELLS DELS COSSIERS DE MANACOR. El guanyador de l’edició d’enguany és Joan Pons Servera, de l’IES Mossèn Alcover. L’Escola Municipal de Mallorquí ha acollit aquest dilluns horabaixa l’acte d’entrega dels premis del XXI concurs de cartells dels Cossiers de Manacor. El batle de Manacor, Miquel Oliver; el delegat de Política Lingüística, Sebastià Llodrà, i els membres de la Comissió Permanent de l’Escola de Mallorquí han fet entrega dels diferents premis als guanyadors.

Joan Pons Servera, de l’IES Mossèn Alcover, ha estat el guanyador de l’edició d’enguany. El seu cartell ha estat premiat amb 400€ i ha estat el cartell que ha anunciat les dues sortides dels Cossiers d’enguany. Els dos cartells finalistes són obra de Martina Duran Amengual i de Luis David Amador Campos, també de l’IES Mossèn Alcover. Tots dos han estat premiats amb 50€.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha agraït als quaranta participants al concurs la seva contribució a la figura dels Cossiers i, sobretot, a fer «més gran i més viva» aquesta dansa ritual. Així mateix, ha agraït la implicació del professorat a l’hora de difondre el concurs entre l’alumnat i d’incentivar-los a participar-hi.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado