L'Insular masculí del Zona 5 Manacor classificat matemàticament
Manacor bàsquet: Aquesta setmana l'equip Zona 5 UM Beach House de la lliga insular masculina s'ha classificat matemàticament com un dels dos millors equips del seu grup
Tenim molt clar on hem de treballar per arribar al primer objectiu. Força i sort. Per últim, l'equip de la lliga AIDEB, va obtenir la victòria davant el Seti Cide (59-65), aconseguint ser un dels únics equips imbatuts del seu grup.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/11/2021 - 05:32:00

L'Insular masculí del Zona 5 Manacor classificat matemàticament per la propera fase!. Aquesta setmana l'equip Zona 5 UM Beach House de la lliga insular masculina s'ha classificat matemàticament com un dels dos millors equips del seu grup.

Amb la victòria davant el Porto Cristo per 44-59: Objectiu complit i classificació aconseguida per competir amb els dos millors equips de cada grup a la pròxima fase a falta de dues jornades.

Partit en el qual els errors en cistelles senzilles han permès a les visitants arribar a una renda de 14 punts de diferència. En el segon quart, el Zona 5 ha remuntat aconseguint un parcial de 17-6, arribant al descans 26-29.

El partit fou liderat en tot moment pel Zona 5 tot i que fou molt disputat en els dos primers quarts, amb un gran encert exterior del conjunt local. Es va arribar al descans amb un 28-33 al marcador.

A partir del tercer quart, vam veure a un Zona 5 creixent amb defensa, en intensitat, en atac i imposant un ritme de tota la plantilla complicat de seguir pels rivals. Com anotadors van destacar en Javier Herrera (18) i Gabriel Soteldo (13). Enhorabona a tot l'equip i a l'esforç del club!

Per altre costat, les júniors Federòptics segueixen amb possibilitats de classificar-se pel torneig Inter-Illes tot i la derrota davant el Montuïri dins Na Capellera (53-75): Partit en el qual els errors en cistelles senzilles han permès a les visitants arribar a una renda de 14 punts de diferència. En el segon quart, el Zona 5 ha remuntat aconseguint un parcial de 17-6, arribant al descans 26-29.

A la segona part les jugadores del Zona 5 han lluitat arribant al quart quart amb un 49-41. El darrer quart les locals han sofert una baixada física i anímica i, juntament amb l'encert dels tirs exteriors de les visitants, ha fet que encaixassin un parcial del 12-26.