Pimeco
SON SERVERA PRESENTA LA VIII NIT DE VINS
Es celebrarà dissabte de 20 a 00 hores a l'Esglèsia Nova.
sonservera.es 20/06/2024 - 15:07:28

Es celebrarà dissabte de 20 a 00 hores a l'Esglèsia Nova

SON SERVERA PRESENTA LA VIII NIT DE VINS

El proper dijous 20 de juny tendrà lloc la roda de premsa de presentació de la VIII NIT DE VINS A SON SERVERA organitzada per PETITS CELLERS. La roda de premsa es celebrarà a les 10:30 h del matí a l'Esglèsia Nova de Son Servera. La VIII NIT DE VINS DE SON SERVERA tendrà lloc el proper dissabte 22 de juny  de 20 h a 00 h al pati de la mateixa Esglèsia Nova. Hi participaran un total de 10 cellers de Mallorca. 

Els cellers que hi participen enguany són: 
1.-Vidal Serra 
2.- Ca Sa Padrina 
3.- Bodegas Ángel 
4.- Jaume de Puntiró
5.- Can Majoral 
6.- Mortitx
7.- Es verger 
8.- Sebastià Pastor
9.- Kerretania 
10.- Butxet

Fa ja 8 anys que l'Associació de Petits Cellers organitzen la Nit de Vins de Son Servera. Petits Cellers, aglutina 44 bodegues i petits productors de vi de les Illes que produeixen vins amb la Denominació d’Origen de Pla i Llevant, la Denominació d’Origen de Binissalem; la Indicació Geogràfica Protegida Vi de la Terra de Mallorca, i la Indicació Geogràfica Protegida Illes Balears.

El portaveu de Petits Cellers, Biel Ferragut ha volgut agraïr al Consell de Mallorca, a l’Ajuntament de Son Servera, a la Parròquia i a Fogoneu 15 la seva inestimable col.laboració per a que aquesta nit sigui màgica.  

La consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Pilar Amate, acompanyada del director insular de Promoció Econòmica i Producte de Mallorca, Álvaro Roca, ha participat en la presentació. Amate ha reafirmat "el compromís de la institució insular amb el nostre producte local" i ha subratllat "la importància de donar suport als petits productors de vi perquè representen un veritable pilar de l'economia de Mallorca".

Amb el que es recapti es farà una aportació a la Fundació APROSCOM que ofereixen serveis i programes que abarquen les diverses àrees i etapes de la vida de les persones. En el marc d'aquests serveis, adapten els recursos, les activitats i els suports a les singularitats de cada persona. La seva intervenció està orientada a augmentar l'autonomia de les persones, el seu benestar i la seva capacitat de participar en la societat.

 

Reciente
Visto
Comentado