Santanyí
300 alumnes del municipi de Santanyí participaran en tallers d’educació viària
El compromís del municipi de Santanyí envers la seguretat dels nins i nines del terme i el seu coneixement de les normes de trànsit segueix inqüestionable.
ajsantanyi.net 06/06/2023 - 16:57:44

300 alumnes del municipi de Santanyí participaran en tallers d’educació viària

El compromís del municipi de Santanyí envers la seguretat dels nins i nines del terme i el seu coneixement de les normes de trànsit segueix inqüestionable. I és que un any més, la Policia Local de Santanyí continua implementat el seu programa de xerrades i tallers en els centres educatius perquè els més joves adquireixin coneixements sobre el respecte al codi de circulació i puguin moure's pels carrers amb seguretat.

Així, uns 300 alumnes de primària i secundària tindran l'oportunitat de rebre formació teòrica i pràctica per part de la Policia Local de Santanyí. Aquesta iniciativa s'adreça als estudiants de tots els centres educatius del municipi, com el CEIP Blai Bonet de Santanyí, el CEIP Santa Maria del Mar de Cala d'Or, el CEIP Mare de Déu de Consolació de s'Alqueria Blanca, el CEIP Calonge, el CEIP Sant Domingo des Llombards, el Col·legi Bisbe Verger i l'IES Santanyí.

Sota la coordinació del Policia Tutor, la Policia Local és responsable de muntar circuits d'educació viària als patis dels centres escolars, on els alumnes poden aplicar els coneixements adquirits, circulant amb bicicletes en un recorregut amb senyals reals i situacions que es poden trobar al carrer.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, s'ha mostrat molt satisfeta amb els resultats dels tallers, els quals es reflecteixen en la vida diària del municipi. En paraules seves: "A través d'aquesta formació, proporcionem als infants les eines per a moure's adequadament en bicicleta pel poble, coneixent les normes i els senyals de trànsit. A més, aquestes experiències també serveixen com a cadena de transmissió, ja que els nins transmeten els coneixements als seus pares, padrins, padrines i amics. La Policia Local fa una feina excepcional".

Avui dematí, la batlessa ha visitat un dels tallers programats per aquestes setmanes al Col·legi Bisbe Verger de Santanyí, on ha tingut l'oportunitat de presenciar com els alumnes de quart de primària experimentaven les sensacions de circular amb senyals i semàfors.

 

Reciente
Visto
Comentado