Felanitx
L'Ajuntament de Felanitx organitza diferents tallers d'educació ambiental per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient
Diumenge dia 11 al mercat municipal de Felanitx, entre les 9h i les 13h l'Ajuntament de Felanitx donarà a conèixer alguns consells sobre com reduir i separar els residus correctament.
felanitx.org 05/06/2023 - 20:02:30

L'Ajuntament de Felanitx organitza diferents tallers d'educació ambiental per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient

El pròxim cap de setmana, diumenge dia 11 al mercat municipal de Felanitx, entre les 9h i les 13h l'Ajuntament de Felanitx donarà a conèixer alguns consells sobre com reduir i separar els residus correctament. També es duran a terme diferents jocs d'educació ambiental perquè els més petits puguin aprendre mentre s'ho passen bé. És una activitat per celebrar i conscienciar la ciutadania que el reciclatge és l'única manera de reduir residus en el nostre entorn i que coincideix amb la setmana que se celebra el dia mundial del medi ambient.

D'altra banda, avui 5 de juny, a la platja de s'Arenal de Portocolom i voltants s'ha dut a terme una jornada de neteja de la costa amb una cinquantena d'alumnes de la Cooperativa Sant Alfons-Es Lledoner, un projecte ambiciós de Coca-Cola anomenat Mares Circulares.

La regidora de medi ambient, Catalina Soler ha dit «la feina que feis els alumnes avui és molt important, ja que col·laborau a mantenir el nostre entorn net, però a classe els vostres professors i professores també vos ensenyen cada dia la importància del reciclatge i de no deixar residus on no toca. Des de l'Ajuntament vos agraïm la vostra dedicació avui dia del medi ambient»

Per part seva el batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha dit «venir a la platja tots junts i fer aquesta jornada de neteja és divertit per voltros i educatiu. Si amb això apreneu a què quan aneu a un altre lloc i veis brutor on no toca ser, l'agafau i la vos enduis a tirar on toca, la societat ha guanyat perquè heu pres consciència que hem de mantenir el nostre entorn net»

L'Ajuntament de Felanitx col·labora amb aquesta iniciativa amb l'objectiu de sensibilitzar als més joves i que prenguin consciència que la retirada de residus és una manera de respectar el medi ambient. Des de l'any 2018 s'han realitzat 10 accions a Felanitx amb la participació d'un total de 669 persones i la retirada de 128,18 kg de residus, envasos lleugers, plàstics i gomes, vidre entre d'altres.

 

Reciente
Visto
Comentado