CAIB
COVID-19: Dades de la incidència de la pandèmia als centres educatius de les Illes Balears
5 positius entre el professorat de les Illes Balears
caib.es 26/10/2021 - 09:07:50
COVID-19: Dades de la incidència de la pandèmia als centres educatius de les Illes Balears

5 positius entre el professorat de les Illes Balears

78 estudiants amb PCR positiva a totes les illes

31 grups en quarantena a 24 centres educatius de Balears

La majoria d’alumnat positiu i en quarantena és d’infantil i primària

 

Les dades recollides fins divendres 22 d’octubre als centres educatius de les Illes Balears i les d’EDUCOVID (unitat específica de Salut destinada a seguir els casos a l’àmbit educatiu) mostren que el nombre de contagis als centres educatius és baix.

En la setmana de referència s’han notificat 5 positius entre el professorat de les Illes Balears, tots ells a Mallorca.

Del total d’alumnat de Balears, al voltant de 213 mil, s’han notificat 78 estudiants amb PCR positiva (la setmana anterior foren 64),  xifra que suposa el 0,03 % de l’alumnat. D’aquest total, 60 a Mallorca (43 la setmana passada) , 3 a Menorca (2 la setmana passada), 15 a Eivissa (17 la setmana passada) i cap a Formentera (2 la setmana passada). La majoria d’aquest alumnat és positiu per contacte fora del centre educatiu ja que els estudis de contacte que es realitzen als centres són en la seva majoria negatius.

Hi ha 31 grups en quarantena (23 la setmana anterior) a 24 centres educatius (19 la setmana anterior, dels quals 16 a Mallorca (16 la setmana passada), 1 a Menorca (0 la setmana passada), 7 a Eivissa (2 la setmana anterior) i 1cap a Formentera (1 la setmana passada). Això suposa el 0,34 % dels 9.043 grups de les Illes Balears. 

Cal esmentar que quant al nombre total d’alumnat que ha iniciat quarantena (690), el 96,5% correspon als nivells d’infantil i primària en els quals l’alumnat no està vacunat. Quant al nombre d’alumnat amb PCR positiva, el 82% correspon a infantil i primària i el 100% dels grups en quarantena també es situen als nivells d’infantil i primària.

Tot i les bones dades, cal no oblidar que s’ha d’extremar la precaució i que s’han de mantenir totes les mesures de prevenció als centres educatius.

Es pot consultar tota la informació de seguiment de la COVID-19 als centres educatius no universitaris detallada per etapes educatives i per illes en l’apartat «Informes EDUCOVID» del lloc web de la Conselleria d’Educació i Formació Professional. Aquesta informació s’actualitza cada quinze dies.
 
 
Reciente
Visto
Comentado