Auditori de Manacor
RUA FOSCA de Miquel Brunet i Jaume Santandreu, a l'Auditori de Manacor
Dissabte 22 de Desembre a les 20'30 hores.Diumenge 23 de Desembre a les 20'00 hores
miquelbrunet.cat 17/12/2012 - 07:22:34

RUA FOSCA de Miquel Brunet i Jaume Santandreu, a l'Auditori de Manacor
RUA FOSCA, de Miquel Brunet i Jaume SantandreuSolistes: Llorenç Santamaria, Isabel Soriano i Cristina Brunet Banda de música de Manacor Cor de Cambra Ars Antiqua, Coral de Son Servera, Coral de Sant Joan i Coral de Felanitx i Cor Juvenil de Sant Josep Obrer 
Dissabte 22 de Desembre a les 20'30 hores.Diumenge 23 de Desembre a les 20'00 hores.Reserva d'entrades: 971554549

La Cantata Rua Fosca és una obra coral, idea i música originals de Miquel Brunet amb text de Jaume Santandreu, que fou estrenada a l'Auditori del Conservatori de Palma el 5 de març de 2006. És considerada una obra de referència per al cant coral fet a les Illes Balears i d'arreu dels Països Catalans, amb un gran rerafons social, ja que és dedicada als milions d'infants que oprimits per la violència de les armes i la indiferència de la societat, lluiten per sobreviure a les grans ciutats d'arreu del món.
Aquesta vegada Rua Fosca és una proposta de la Banda de Música de Manacor. Després de conéixer aquest text de Jaume Santandreu juntament amb la música de Miquel Brunet, es projectà interpretar la Cantata amb arranjaments per banda de Pere Siquier, juntament amb diferents corals. 

Un concert amb més de 200 intérprets a l'escenari, entre músics i cantaires.

Reciente
Visto
Comentado